Fejlett Stratégiai Tervezés

Fejlett Stratégiai Tervezést Nonprofit Kft.

2020. márciusában alakultunk azzal a céllal, hogy az önkormányzatok, valamint vállalati partnereink és a civil szervezetek szakmai projektjeit az elérhető finanszírozási források (pályázat, hitel, értékesítés, stb.) által elvárt formában, módon és minőségben elkészítse. 

Projektjeink minden esetben adategyeztetéssel és/vagy cél orientál auditálással indulnak, Ezt követően a körkörös gazdaság, a fenntarthatóság alapelveit követve dolgozzuk ki a folyamatot. 

Az alábbiakban a főbb feladatcsoportokról és eszközökről tájékozódhat.
SECAP - Fenntartható energia és klíma akcióterv az önkormányzati rendszerekben

A kormányhivatal felkérte az önkormányzatokat az energetikai menedzsmenti terv elkészítésére. Javaslatunk az, hogy az önkormányzatok ezt komplexebb és tágabb módon készítsék el és ezzel auditálják magukat a SECAP rendszerbe. 

A Fenntartható Energia- és Klímaakcióterv (Sustainable Energy Action and Climate Plan – SECAP) a Polgármesterek Klíma- és Energiaügyi Szövetsége (Covenant of Mayors for Climate & Energy) célkitűzéseinek megvalósítását segítő stratégiai dokumentum. Az Európai Bizottság által 2008-ban létrehozott Polgármesterek Szövetsége (Covenant of Mayors) helyi és regionális önkormányzatokból álló fő európai mozgalom, amely önkéntes elkötelezettséget vállal az energiahatékonyság növelése és a megújuló energiaforrások saját területükön történő használata iránt. 

Mi a SECAP? >>tovább>>
Finanszírozás

Minden projekt sarkalatos eleme, hogy miből tudjuk finanszírozni, miként épül fel a pénzügyi rendszer. Projektjeink pályázati, hitel, ESCO finanszírozási lehetősége szélesek.
A felhasználható források kapcsán >>tovább>>
BIOT - Beruházási Innovációk Online Tere

A Fejlett Stratégia Tervezés Nonprofit Kft. online munkaplatformja.

A felületen lehetőség van regisztrálni programjainkra, projektjeinkre. A szoftver segít az adott pályázatok szakmai kitöltésében, illetve lehetőség van saját projektek megírására. 
Itt a SECAP, az ELENA, az ESCO lehetőségein túl, mód van arra, hogy a már elkészült projektjeinkből válogasson, illetve önkormányzati partnereinknek segíteni tudunk saját területeik közösségi és/vagy piaci hasznosításában. 

A Biot online lehetőség a vállalkozóknak is pályázati, pénzügyi, illetve önkormányzati kapcsolatok tekintetében. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük